blablabla

Tisztelt Vevőink!

 

Üzletünk 2014. augusztus 16-24-ig szabadság miatt zárva tart!

 

Megértésüket köszönjük!

Traktor és a repülés

 

Cégünk 2003 után kezdett el érdeklődni a repülés iránt. A mezőgazdaság és a repülés régóta kapcsolódnak egymáshoz és nem csak a permetezési munkálatok miatt. A repülőterek életében elengedhetetlen szerepet játszanak a lassújárművek gondoljunk csak a fűnyírásra, a hótolásra, vagy a repülőgépek vontatására.  Sok repülőtér  realizálta az általunk kínált traktorok megbízhatóságát és sokszínű felhasználhatóságát így mi is közelebb kerültünk a repüléshez. Amerikai, ázsiai, európai kapcsolatokkal és tapasztalatokkal tudjuk színesebbé tenni a magyar légiszolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, speciális eszközök beszerzésével közelebb hozni Magyarországra is a nyugaton mindennaposnak számító repülés praktikus sokoldalúságát. Mérnöki, szakszolgálati, tapasztalati és kapcsolati tudásunkkal állunk rendelkezésükre.

400640 10151467658587987 74289839 n

 

 

Referenciáink például Budaörsi repülőtér, Albatrosz repülő egyesület (Börgönd), illetve az OMSZ helikopter légimentő bázisok az ország 7 pontján.

 

Szolgáltatásaink:

 

Légi megfigyelés - Villamos, gáz és egyéb hálózatok, vezetékek ellenőrzésében, mezőgazdasági területek megfigyelésében és térinformatika feladatok elvégzésében berepülést vállalunk, szervezünk le. 

Élményrepülés, sétarepülés - Velencei tó, Balaton, Tihany, Esztergom, Visegrád, Dunakanyar csak egy karnyújtásra! Készítse el útvonalát, szálljon át, repüljön velünk. 

 

Légi fotózás

Kisgép beszerzés, pilóta és gép kiegészítők, stb.

 

 

 

  

     x20rep1                     viktorrep

 

                                                           x20rep2

 

Telephelyünk Budapesttől 20, Székesfehérvártól 5 percre van. Mindkét irányból az M7-es autópálya 44-es kilóméterénél lévő (Velence pihenőhely) MOL - benzinkútnál kell letérni Velence felé. Innen 1 percre vagyunk. Közvetlenül az autópálya mellett.

 

 

 

 

 


Nagyobb térképre váltás