Traktor és a repülés

 

Cégünk 2003 után kezdett el érdeklődni a repülés iránt. A mezőgazdaság és a repülés régóta kapcsolódnak egymáshoz és nem csak a permetezési munkálatok miatt. A repülőterek életében elengedhetetlen szerepet játszanak a lassújárművek gondoljunk csak a fűnyírásra, a hótolásra, vagy a repülőgépek vontatására.  Sok repülőtér  realizálta az általunk kínált traktorok megbízhatóságát és sokszínű felhasználhatóságát így mi is közelebb kerültünk a repüléshez. Amerikai, ázsiai, európai kapcsolatokkal és tapasztalatokkal tudjuk színesebbé tenni a magyar légiszolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, speciális eszközök beszerzésével közelebb hozni Magyarországra is a nyugaton mindennaposnak számító repülés praktikus sokoldalúságát. Mérnöki, szakszolgálati, tapasztalati és kapcsolati tudásunkkal állunk rendelkezésükre.

400640 10151467658587987 74289839 n

 

 

Referenciáink például Budaörsi repülőtér, Albatrosz repülő egyesület (Börgönd), illetve az OMSZ helikopter légimentő bázisok az ország 7 pontján.

 

Szolgáltatásaink:

 

Légi megfigyelés - Villamos, gáz és egyéb hálózatok, vezetékek ellenőrzésében, mezőgazdasági területek megfigyelésében és térinformatika feladatok elvégzésében berepülést vállalunk, szervezünk le. 

Élményrepülés, sétarepülés - Velencei tó, Balaton, Tihany, Esztergom, Visegrád, Dunakanyar csak egy karnyújtásra! Készítse el útvonalát, szálljon át, repüljön velünk. 

 

Légi fotózás

Kisgép beszerzés, pilóta és gép kiegészítők, stb.

 

 

 

  

     x20rep1                     viktorrep

 

                                                           x20rep2