map

Térkép / Map

ftorzs2010

nyuszi

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Tisztelt Látogatónk!

A Füri Kereskedelmi Kft. 1989 óta kettő, összesen több mint 1 hektáros telephellyel működik Magyarországon a Fejér megyei Velencén.Fő tevékenységként mezőgazdasági gépek kis és nagykereskedelmével foglalkozunk.Közvetlenül, személyesen importálunk Japánból használt traktorokat, amiből több száz darabos változó készletünkkel a térségben piacvezetők vagyunk.Traktor export tevékenységünk 15 országba jutott el. Közép Európában cégünk jelent meg elsőként a direkt japánból importált használt kistraktorok eladásával.Látván kezdeményezésünk piaci mozgását,sokan másoltak,konkurálják cégünket itthon és külföldön is.Teszik ezt különböző szinvonalon és vehemenciával de nyilván hozzánk nem mérhető tapasztalattal.Hosszútávú,szinvonalas,megbízható szogáltatásunkat több ezer elégedett Vevőnk bizonyítja.  

 

Néhány éve young és oldtimer autók/járművek befektetői szintü kereskedése is profilunk.Légiforgalmi,repüléssel kapcsolatos termékkörben és szolgáltatásban folyamatosan bővülünk.

Több nyelven korrekt információval, hosszú távú teljes körű, ember és vásárló közeli szolgáltatással várjuk kedves régi és új Vevőinket, Megrendelőinket!  Nevünkkel és arcunkkal egyedüliként a piacon.

 

Füri Mihály és a  Füri Ker Kft Traktor Velence Csapata